• Home
  • /
  • 6 eksklusive restauranter i Macau

6 eksklusive restauranter i Macau


“Vegas of China”, er det globale begrepet som kjennetegner Macau, den kinesiske metropolen er et enormt mekka for gambling og glitz skal vi tro spillportalen CasinoTopplisten.com. Macau var en portugisisk koloni i mer enn 300 år. Dette vises tydelig i de gamle kinesiske templene som står langs gatene, utsmykket i tradisjonelle portugisiske fliser. Byen preges av elegant arkitektur, sofistikerte cocktail barer og pent kledde mennesker. Macau er i tillegg verdensberømt for å tilby enestående kulinariske opplevelser. Macaus unike blanding av orientalsk opprinnelse, europeisk innflytelse og amerikansk kultur har gitt byen et makeløst kulinarisk utgangspunkt. Du kan for eksempel spise kinesisk congee til frokost, nyte en portugisisk lunsj med caldo verde suppe, eller prøve deg på den smakfulle Macau-spesialiteten Minchi, som er pannebakt biff eller svin, ofte servert over ris. Nedenfor lister vi seks eksklusive restauranter du ikke bør gå glipp av i Macau.

Lai Heen

Eksklusive Lai Heen er plassert i 51. etasje av Ritz-Carlton. Lai Heen er den aller høyeste kinesiske restauranten i Macau, og tilbyr en spektakulær utsikt over hele byen. Restauranten illustrerer det fineste nivået av design interiør, det høyeste nivået av service og ikke minst, stjernekokker i verdensklasse. Lai Heen tilbyr alt du kan ønske deg av en luksuriøs kantonesisk spisestue. Den anerkjente restauranten ble anbefalt av Michelin guiden HK i 2016.

Vida Rica

Naturstein og naturlig belysning skaper en unik og spennende atmosfære i denne innovative restauranten. Vida Ricas praktfulle glassvegg byr på ekspansiv utsikt over både det Sør-kinesiske havet og Nam Van-innsjøen. Restauranten tilbyr den perfekte settingen for klassisk kinesisk mat med en smart, moderne vri.

Jade Dragon Restaurant

Denne elegante restauranten har blitt tildelt hele to Michelin- stjerner. Den orientalske restauranten Jade Dragon presenterer utsøkte kulinariske mesterverk, laget av verdensberømte Chef Tam Kwok Fung med sesongens ferskeste ingredienser og delikate delikatesser. Med nesten uvirkelig designer innredning og enestående personlig service, setter Jade Dragon definisjonen for «fine dining» i Macau.

A Lorcha

Et autentisk portugisisk kjøkken med asiatisk vri, og et riktig paradis for deg som drømmer om de fineste kjøttstykkene, marinert i himmelske urter, sauser og marinader. A Lorchas sjarmerende interiør er inspirert av Lorchas fartøy, og restaurantens personale bestreber seg på å tilby kundene den beste middagsopplevelsen fra et århundres langt kjøkken, som kombinerer oppskriftene av portugisiske sjømenn og det lokale kinesiske samfunnet.

St Regis Bar

Et elegant og allsidig konsept som er satt i tre eksklusive mellomrom på det luksuriøse hotellet St. Regis: The Bar, Decanter og The Vault. Baren er en innbydende lounge med sofistikerte skinnsofaer og mørke tremøbler blant ultramoderne inventar. Her kan du nyte privat vinsmaking, og et imponerende utvalg av sjeldne og nøye utvalgte viner. Utover det, kan du nyte «High tea» timene med smakfulle fingersmørbrød, fristende scones og fersk bakte kaker. I mellomleddet «The Vault» kan man også reservere lokalet for private middager og fester.

The Manor

Denne eksklusive restauranten finnes i første etasje på St. Regis, men er separat fra resten av hotellet. The Manor serverer retter av høy kvalitet laget kun av de fineste ingrediensene med omtanke hentet fra hele verden. Restauranten er kjent for sine utrolige kreasjoner. De kreative rettene skinner med levende farger og robuste smaker og hver tallerken er laget med forsiktighet. I 2016 ble The Manor nevnt av flere kulinariske publikasjoner, hvor en av dem nevnte at restauranten serverer et kunstnerisk mesterverk på hver tallerken.

The Golden Peacock

Denne anerkjente restauranten har blitt tildelt en svært ettertraktet stjernebedømmelse av den berømte Michelin-guiden hele tre år på rad 2014, 2015 og 2016. Michelin trenden ser ut til å fortsette i flere år fremover, takket være restaurantens ekstraordinære kokker. Det sies at sjømaten på denne restauranten er noe av verdens beste.

 En kulinarisk himmel

Det som gjør Macau helt unik, er de blandede kulturene som har bygget opp byen. Fem hundre år etter ankomsten av den første portugisiske caravellen, har Macau forvandlet seg til en internasjonal by som har beholdt særegenheten av sine flerkulturelle varemerker. Innflytelsen fra så mange fantastiske kulturer, har gjort Macau til en kulinarisk himmel.

Privacy Policy
Back to Top