Boblelørdag

Vi velger å fortsette med våre meget populære champagnelunsjer hver lørdag! Ta med dere vennene og kickstart lørdagen med et liflig glass bobler eller to. Kombiner gjerne dette med vår populære sjømat-tapas eller bugnende skalldyrsbuffet. Våre gjester har kommet igjen og igjen for dette. Men om du er stamgjest eller ny hos oss – vi garanterer god stemning!

Denne gangen har vi hevet nivået ytterligere fra forrige gang. Havsmak har fått hjelp fra en av Norges beste sommelier til å sette sammen en unik pakke der kun de aller beste champagner blir benyttet. Vårt nære samarbeid med flere franske leverandører gjør at vi kan tilby dette til en meget god pris.

Champagne og sjømat

Når dere setter dere til bords vil dere først få servert et perfekt avkjølt glass med champagne og en fristende skål iskald sorbet – selvsagt også laget av champagne. Etter denne aperitiffen er nok appetitten på topp, og dere er velkomne til å velge fra vårt rike utvalg av nydelig sjømat. Vi får sprellende ferske leveranser hver morgen, og siden vi kun serverer sjømat kan vi garantere full fokus på denne råvaren. Vi følger sesongen og kan alltid tilby et bredt utvalg av det beste.

Vår populære østerstallerken er perfekt for deling blant venner, men hva med grillet sjøkreps, overdådige rekesmørbrød, moules frites eller legendariske fiskesuppe? Stiller dere med åpent sinn kan vi på det varmeste anbefale den noe mer eksperimentelle delen av vår meny som kråkebolle, sjøpølse eller kanskje en knivskjell-salat?  Uansett hva du måtte velge har vi kombinert retten med den perfekte champagne. Dere kan selv velge om dere vil kjøpe glass eller en hel flaske på deling. Ønsker dere å prøve så mange champagner som mulig kan vi anbefale skalldyrsbuffet eller vår populære tapas der vi har gjort tilgjengelig en rekke passende champagner.

Miniforedrag om champagne

Klokken 1200 den siste lørdagen hver måned får Havsmak besøk av en erfaren sommelier fra en av våre samarbeidspartnere som vil dele sin kunnskap og entusiasme for denne fantastiske drikken. Det holdes et miniforedrag om champagnens historie og en uhøytidelig demonstrasjon av korrekt vinsmaking (her spytter vi absolutt ikke!). Hele seansen varer i ca 20 minutter og vi smaker enkelt og greit på den champagnen vi har i glasset. Vi anbefaler å bestille bord til dette tidlig da det har blitt et meget populært arrangement og antall plasser er begrenset. På sikt håper vi å kunne tilby dette hver lørdag.

En kuvertpris på 149,- tilkommer (inkludert aperitiff og sorbet). Så er det opp til dere selv hva dere ønsker å spise fra vår varierte meny. Her kan vi tilby en opplevelse for alle lommebøker, humør og anledninger. Fra en generøs porsjon smakspakket fiskesuppe for hustrige dager, til hel hummer for de virkelig store anledningene.

Vi anbefaler alltid å bestille bord i forkant, spesielt hvis dere er flere sammen. Er dere få personer kan dere være heldig å få plass hvis dere bare stikker innom, men vi kan dessverre ikke garantere dette. Ring vår booking eller benytt vår reservasjonstjeneste på hjemmesiden. Vi lover å gjøre vårt ytterste for å finne en plass til dere.

Norsk sjømat kombinert med franske bobler – kan det bli bedre? Vi håper å se deg og dine venner til en hyggelig Boblelørdag!

Privacy Policy
Back to Top