• Home
  • /
  • Den siste uoppdagede verden

Den siste uoppdagede verden

Det sies at vi vet mer om månen enn hva vi vet om havdypene på jorden. Havdypet er hjem til flere fantastiske skapninger, som kan ligne romvesener i våre øyne pga. de ekstreme forholdene de lever under. Drar du langt nok ned i havdypet vil du oppleve at lyset ikke trenger gjennom vannmassene, men allikevel finnes det et blomstrende økosystem med alle mulige fantastisk former for liv.

Spillutviklere som NetEnt må ha sett et potensial i denne verdenen, siden flere nye spilleautomater tar oss med langt nede i havdypet til nye og spennende verdener. Man kan utforske båtvrak, spille mot sjømonstre, eller ta del i fantastiske undervannsverdener.

Den viktigste karakteristikken til slike undervannspill må uten tvil være eventyr og utforskning. Om du tror at denne ideen er oppbrukt, så vit at det finnes utrolig mange ulike måter spillutviklere kan tilpasse spillet sitt til bestemte målgrupper, og finne ulike sjøbaserte eventyr og legender å basere spillene sine på.

F.eks. kan et spill være utformet slik at du bare drar et par meter ned i havet, med spill som for eksempel er basert på dykking. I slike spill blir det kanskje aldri veldig skummelt og nytt, men det finnes for eksempel fortsatt masse spennende og eksotiske fisker i et rev utenfor en øy i Karibia. Om man går litt dypere i havet kan man f.eks. utforske gamle skipsvrak som kan inneholde gamle skattkister, eller spøkelsene av sjømenn. Man kan også utvikle spill basert på myter og legender som lever i havet, f.eks. sjømonstre, gamle guder eller vakre havfruer.

Symbolene i slike spill inkluderer ofte ulike eksotiske fisker, haier, blekkspruter, skip, skattkister, vakre planter og skumle og vakre levende vesener. Ofte er det spesielle bonusrunder basert på tematikker rundt sjømonstre eller havfruer, slik at man får følelsen av å dra på et nytt eventyr som skiller seg fra hovedspillet.

Uansett hva slags undervannsspill du leter etter, så finnes det flust av muligheter der ute. Dette kan skyldes det faktum at havene er en såpass stor del av livene til oss mennesker. Selv om du selv ikke lever i nærheten av havet og de høye bølgene som følger med, så har du garantert hørt historier og legender som involverer livet på havet, eller livet under havet. Du har garantert også hørt om fortidens unggutter som ble sendt på sjøen av familien sin for å bli menn og bygge karakter, disse unge karene reiste til alle verdenshjørner, dro på eventyr og lette etter skatter.

Vi har under laget en liten liste av spennende spill basert på livet i havet.

Leagues of Fortune

Dette er en av de mest populære spilleautomatene til Microgaming. Spillet gir deg over 1000 ulike måter å vinne på i hver runde. I tillegg har man stablede wild-symbol, gratisspins-runder, og potensialet til å vinne så mye som 150 000 mynter på hvert spill.

Dolphin Reef

Delfiner er noen av de mest elskede dyrene som finnes i havet, og det er nettopp disse skapningene som spiller hovedrollen i dette spennende spillet fra NetEnt. Som du kanskje allerede har gjettet, er wild-symbolet utformet nettopp som en delfin, dette wild-symbolet er også mer kraftfullt enn hva man finner i mange andre spill, her kan de nemlig også utløse scatter-symbol og gratisspins-runder. Her vil du møte på andre skapninger som fisker, skilpadder og på sjøhester.

Crystal Waters (RTG)

Dette spillet, med fem hjul og tjue betalingslinjer, har lenge vært en favoritt blant online casinoer rundt om i verden. Her finnes det mange hav-inspirerte symboler, som inkluderer dyr, skip, planter og noen kort-symboler. Du vil også finne ville delfiner, et scatter-symbol utformet som en båt, og spennende fisker som kan gange gevinsten din hele 16 ganger på hvert spill. Men hovedpremien er en progressiv jackpot som tilfeldig kan bli utløst når som helst i løpet av spillet.

Privacy Policy
Back to Top