Book bord

Enkel booking

Her på Havsmak liker vi å gjøre ting på den enkle måten. Vi har en god hjemmeside der det meste av informasjon er tilgjengelig. Der kan kundene enten ringe oss direkte i åpningstiden, eller sende mail for å bestille bord. Men i stor grad har Havsmak vært en «drop-in» restaurant med mer enn nok gjester til å holde oss i ånde. Dette til tross for vår plassering som mange i restaurantbransjen kanskje ikke vil kalle ideell siden området i stor grad er en gjennomfartsåre og bedre egnet for enklere type restauranter. Mange vil nok finne kombinasjonen «fine dining» og «drop-in» som en noe uvanlig kombinasjon, men det har funket bra for oss frem til nå. Faktisk har vi i perioder ikke kunne akseptere bordbestillinger i travle perioder på kvelden og i helger.

Med mange nye konsepter hos oss, som takeaway, gruppemiddager, boblelørdager og arrangementer ser vi behovet for å automatisere bookingen i større grad og gjøre det enklere både for oss og våre kunder.

Innovativt bookingsystem på Havsmak

De fleste som skal ut å spise, spesielt på kveldstid og i helger, vil først søke opp restaurantene online. Der ser de på meny og helhetsinntrykk før de gjør en bestilling. Ofte har de behov for å holde av et bord, for så og koordinere med sine venner og familie. Vi innfører nå et online bookingsystem der dette blir vesentlig enklere. I ekte Havsmak stil ønsker vi selvsagt å gjøre opplevelsen for våre kunder enda et hakk bedre enn tradisjonelt. Nederst på vår hjemmeside vil du nå finne en stor knapp for booking. Trykk på den, og du kommer til en virtuell oversikt over Havsmak med alle bordene plottet inn. Her vil du enkelt se hvilke bord som er ledig eller opptatt til enhver tid, og du vil kunne velge fritt etter behov og preferanser. Hvis du følger oss på Facebook vil du også få valget om du vil dele bordbestillingen med de vennene du skal ha med deg ut. De vil så automatisk få en melding om bestillingen samt litt informasjon om sesongens fokus. Vi håper dette systemet vil gjøre opplevelsen for våre kunder enda bedre, og gi oss en forutsetning for enda bedre service.

Nye muligheter

Det nye bookingsystemet vil gi oss mange nye muligheter for bedre service og mer effektiv drift av Havsmak. At det blir enklere for våre kunder å bestille bord, og for oss å administrere det er bare en av mange fordeler. Vi vil nå i stor grad kunne analysere hvilke konsepter og tilbud våre gjester ønsker ved å måle interessen automatisk gjennom året. Det vil hjelpe oss med å skreddersy vår restaurant etter våre kunders preferanser. Vi vil, med hver enkelt sitt samtykke, få tilgang til brukerprofilene til våre kunder. Dette gir oss muligheten til å glede våre gjester med personlig oppfølging og for eksempel huske allergier etc. fra gang til gang.

I tillegg vil selvsagt systemet hjelpe Havsmak til en mer effektiv drift ved å kunne håndtere flere gjester samtidig, bruke mindre tid på administrasjon og ha større belegg på våre bord. Dette vil også til slutt komme våre gjester til gode.

Vi anbefaler alle våre stamgjester til å følge oss på Facebook og benytte de nye funksjonene for bestilling av bord hos oss. Oppretter du en brukerprofil vil det vanke en liten overraskelse ved ditt neste besøk på Havsmak. Får du i tillegg noen av dine venner til å gjøre det samme (ved å sende linken nederst på vår hjemmeside), vil du få en ytterligere overraskelse – og selvsagt også dine venner!

Vår restaurant bugner over av sesongens sjømat! Ta turen til oss sammen med dine venner og nyt dette. Vi sees på Havsmak!

Privacy Policy
Back to Top